Om Classic Volvo Restoration

CVR (Classic Volvo Restoration) är ett företag som specialiserar sig på att erbjuda ett omfattande och unikt sortiment av reservdelar för att hålla din klassiska Volvo i toppskick för vägarna, år efter år. Vi är stolta över att kunna säga att en stor del av våra produkter fortfarande tillverkas i Sverige, vilket gör att vi med rätta kan bära etiketten "Made in Sweden".

Vår historia tog sin början år 2010 när den pensionerade piloten och dedikerade Volvo-entusiasten Toje Carlin grundade CVR i Nordamerika. Syftet var att förse den nordamerikanska marknaden med högkvalitativa reservdelar för klassiska Volvobilar. Snart spred sig ryktet om vår höga kvalitet och passion för Volvo inte bara i Nordamerika utan även över Atlanten till Europa. Idag är vi baserade i ett eget lager som täcker 2500 kvadratmeter strax utanför Ulricehamn i södra Sverige, men vi behåller även vårt varulager i Nordamerika. Detta strategiska upplägg gör det möjligt för oss att effektivt distribuera våra produkter till kunder över hela världen – från Europa till Chile, Sydafrika, Malaysia, Nya Zeeland, Japan, Libanon och många andra platser.

Vårt företagsmotto, "att alltid vara ditt kvalitetsval för din Volvo", genomsyras av en djup passion för klassiska Volvo-bilar. Det är denna passion som driver oss att kontinuerligt förbättra och utöka vårt sortiment, säkerställa produktkvaliteten och sträva efter att möta och överträffa våra kunders förväntningar. Hos CVR engagerar vi oss i att bevara arvet och skönheten i klassiska Volvo-bilar så att de kan fortsätta glädja och tjäna sina ägare för många år framöver.

CVR PVCVR PV