RETURINFORMATION

Vår strävan är att du alltid ska vara nöjd med vårt köp hos oss, är det något du har synpunkter på, vill göra en retur eller inte är nöjd, kontakta oss så hjälper vi dig snabbast möjligt.

 

HUR GÖR JAG EN RETUR?
För att göra en retur kontakta oss, så du får den rätta adressen, vi använder oss av ett 3-parts lager.
GARANTI  
Vi erbjuder alltid 1 års garanti på alla våra delar. Specialtillverkad inredning eller delar där du själv orsakat skadan godkänns inte i retur.
Skada vid leverans
När du tar emot din vara och ser att den är skadad, spara original-boxen, rapportera skadan till oss och till fraktbolaget (Schenker/Postnord) så snabbt som möjligt.  
Dokumentera gärna skadorna med bilder.
Returpolicy
Vi ger alltid 30 dagar returrätt på alla våra order.

Delar som returneras av någon anledning till Classic Volvo Restoration återbetalas (inte fraktkostnad) om de är nya, oanvända, oskadade och returneras inom 30 dagar efter köpet. Kunder bör kunna verifiera att de returnerade artiklarna har köpts från ClassicVolvoRestoration / CVR Parts Europe AB. Special beställningar och artiklar som inte finns i lager kan vanligtvis inte returneras.

Om en vara måste returneras måste den göras inom 30 dagar efter mottagandet av din produkt. Alla nya produkter garanteras mot defekter i utförande och material. Returer får inte förändras, användas, klippas eller ändras på något sätt och måste returneras i originalförpackningen.

TID
Vi återbetalar alla returer inom 1-5 dagar.
—————————————————
Kontakta oss här: [email protected] 
Tack så mycket, Classicvolvorestoration
CVR PARTS EUROPE AB
Kungstensgatan 29, 11357, Stockholm