RETURINFORMATION

Vår strävan är att du alltid ska vara nöjd med vårt köp hos oss, är det något du har synpunkter på, vill göra en retur eller inte är nöjd, kontakta oss så hjälper vi dig snabbast möjligt.

 

HUR GÖR JAG EN RETUR?
För att göra en retur kontakta oss, så du får den rätta adressen, vi använder oss av ett 3-parts lager.
GARANTI  
Vi erbjuder alltid 1 års garanti på alla våra delar. Specialtillverkad inredning eller delar där du själv orsakat skadan godkänns inte i retur.
Skada vid leverans
När du tar emot din vara och ser att den är skadad, spara original-boxen, rapportera skadan till oss och till fraktbolaget (Schenker/Postnord) så snabbt som möjligt.  
Dokumentera gärna skadorna med bilder.

 

Ej uthämtat paket
Om ni inte hämtar ut ert paket och paketet går i retur till oss så debiteras en avgift från 65 SEK.

FÖRGASARE

Den renoverade förgasaren har nya delar såsom spjällaxel och spjällskiva i nya lagringar i huset samt munstycken
Även nålventil och packningar är ersatta , Delar som abvänds är ur Rep.sats 276286 Rep.sats Förgasare Zenith 36 VN B18A 61-66:
Stompant tillkommer
och återfås när din gamla godkända stomme returneras.

Vi har tyvärr inga förgasarstommar kvar på lagret för tillfället. Därför så behöver vi få in din stomme så att vi kan renovera den åt dig.

Returpolicy
Vi ger alltid 30 dagar returrätt på alla våra order.

Delar som returneras av någon anledning till Classic Volvo Restoration återbetalas (inte fraktkostnad) om de är nya, oanvända, oskadade och returneras inom 30 dagar efter köpet. Kunder bör kunna verifiera att de returnerade artiklarna har köpts från ClassicVolvoRestoration / CVR Parts Europe AB. Special beställningar och artiklar som inte finns i lager kan vanligtvis inte returneras. Vid retur debiteras en returavgift på 65 kr för att täcka kostnader för uppackning samt administration.

Om en vara måste returneras måste den göras inom 30 dagar efter mottagandet av din produkt. Alla nya produkter garanteras mot defekter i utförande och material. Returer får inte förändras, användas, klippas eller ändras på något sätt och måste returneras i originalförpackningen.

TID
Vi återbetalar alla returer inom 1-5 dagar.
—————————————————
Kontakta oss här: [email protected] 
Tack så mycket, Classicvolvorestoration
CVR PARTS EUROPE AB
Mastunga 102, 523 98, Hökerum