Reservdelar Till Volvo PV/Duett

Under andra halvan av år 1944 tillverkades den första Volvon och kom sedan ut till försäljning. Volvon kallades Volvo PV 444 och själva Volvo PV kom i många modeller som Volvo PV 444, Volvo PV 544, Volvo PV Duett 445, Volvo PV Duett 210. Våra Volvo PV reservdelar är tillverkade med samma kvalitets krav som Volvo hade original och uppfyller alla kvalitetskrav. Volvo PV är en Volvo med ett svängt rundat tak och mjuka detaljer med runda lyktor fram. Volvo PV Duett modellen kom någon gång i början av femtiotalet och är en rymlig personbil med något längre karaktär och rakt tak. Volvo Duettens form är designad av Erik Skoog och är en herrgårdsvagn. Bilen var menad som både en stor fritidsbil och en bil för yrkesmän.
Under åren har Volvo PV/Duett bytt skepnad från att ha en delad vindruta till en hel. Denna modell var väldigt omtyckt av jordbrukare och större företag som satte sin egen distinkta färg på karossen.

Classic Volvo Restoration erbjuder både Volvo PV Reservdelar och Volvo Duett Reservdelar där sortimentet tillhandahåller allt från karossdelar till inredning. Något som är viktigt när man renoverar sin klassiska Volvo PV och Volvo Duett är att reservdelarna ska vara lika original. Delarna vi erbjuder är tillverkade i unika verktyg efter original eller i själva original verktygen. Vi erbjuder också framvagnsdetaljer och detaljer till bakaxeln, som tillexempel är  tillverkade av kända varumärken som exempelvis Lesjöfors fjädrar. En del reservdelar är tillverkade i Sverige lokalt för att uppnå bästa möjliga kvalitet.
När man arbetar på sin klassiska Volvo PV och Volvo Duett kan det vara bra att ha skruvar från våra monteringsatser. Vi har också i vårt breda urval värme och frisklufts detaljer till din Volvo PV och Volvo Duett.  Allt för din komfort och så att du kan köra din Volvo PV och Volvo Duett i alla årstider.


CVR PVCVR PV